VIDEO TERIFIANT. Momentul în care o fetiță de 8 ani este RĂPITĂ. A fost violată, ucisă și aruncată în fața unei biserici

04 Apr 2016 | scris de Veronica Micu
VIDEO TERIFIANT. Momentul în care o fetiță de 8 ani este RĂPITĂ. A fost violată, ucisă și aruncată în fața unei biserici

Scena a fost surprinsă de camerele de supraveghere într-un supermarket din Florida, relatează Daily Mail.

În imagini se vede cum un bărbat se apropie de mama lui Cherish, Rayne Perrywinkle, care se afla la cumpărături cu cele trei fiice ale sale.

Omul s-a oferit s-o ajute pe Rayne, la un moment dat femeia dispărând câteva secunde pentru a returna un produs. În acest timp, suspectul, pe nume Donald Smith, nu își ia ochii de la fetița de opt ani, relatează Daily Mail.

“Ochii lui sunt asupra fetiței – la ea se gândește, către ea își îndreaptă toată atenția, la Cherish”, a declarat un criminalist pentru Fox News, după ce a analizat imaginile de pe camerele de supraveghere.

Bărbatul s-a oferit chiar să le cumpere burgeri de la un fast food. A luat-o pe Cherish cu el să cumpere mâncarea, însă nu s-a mai întors.

În imaginile suprinse de camerele de supraveghere, se vede cum fetița dispare pe ușa din față a fast food-ului și se urcă într-o dubă albă. Atunci a fost văzută pentru ultima oară în viață.

Incidentul a avut loc în 2013, însă imaginile au fost date acum publicității.

Totodată, Donald Smith, în vârstă de 56 de ani, acuzat de uciderea lui Cherish Perrywinkle, urmează să apară luna viitoare în instanță.

Citiți și:

Elevă româncă, după nouă luni în Germania: „Nu mă mai întorc acasă”

EXPERIMENT 4D ȘOCANT! Chinezii fac coadă la crematoriu ca să fie arși de vii (VIDEO)

Profesor german, ÎMPUŞCAT MORTAL LA JIMBOLIA, de faţă cu copilul şi soţia!

ATENȚIE! NOI REGULI în aviație. Ce nu mai ai voie să transporți în bagajul de cală

În atenția celor bolnavi de cancer. Medicul clujean, Dan Nicolau, tratează cu succes metastaze la plămâni

MINUNEA ascunsă a României! Acest loc este UNIC ÎN LUME, dar puțini știu de existența lui (VIDEO)

Alte stiri din Externe

Ultima oră