(VIDEO) Lecție americană pentru copiii "prea cuminți". COȘMARUL SĂLBATIC al unui băiat de șase ani răpit și abuzat de proprii părinți

06 Mai 2015
(VIDEO) Lecție americană pentru copiii
O familie a atras atenția mass-media cu decizia absolut uluitoare pe care a luat-o, din dorința de a învăța un copil de șase ani ce înseamnă pericolul social. Mai exact, părinții băiatului au vrut să-i dea o lecție, pentru ca băiatul era prea cuminte, vorbea prea frumos și era prietenos cu toată lumea.
 
Ceea ce a început ca o lecție despre pericolul care îl reprezintă străinii s-a transformat rapid într-un coșmar salbatic și traumatic băiatul de numai 6 ani. Potrivit poliției, mama băiatului, mătușa, bunica, și unul dintre colegii mătușii au organizat o răpire. După ce a ieșit băiatul de la școală, colegul mătușii l-a aruncat pe copil într-o camionetă, i-a spus că n-o să-și mai vadă mama niciodată și că urmează să-l BATĂ ÎN CUIE de peretele șopronului.

Apoi l-a amenințat pe băiat cu un pistol, l-a legat de mâini și de picioare cu pungi de plastic, i-a acoperit capul cu o haină, să nu vadă unde-l duce, apoi l-a aruncat chiar în subsolul casei casei mamei băiatului. Apoi mătușa i-a scos pantalonii băiatului și i-a spus că urmează SĂ FIE VIOLAT și vândut ca sclav sexual.
 
Potrivit raportului oficiului Lincoln County, "victima a rămas în subsol plângâd și țipând disperată câteva ore, după care a fost eliberat și dus în sufrageria familiei, unde i s-a ținut o predică despre pericolul care îl reprezintă străinii și i s-a pus în vedere să nu mai vorbească frumos cu străinii și să nu mai fie draguț cu toată lumea, că uite ce se poate întâmpla.
 
Poliția declară că mama, in varsta de 25 de ani, dar și bunica de 58 de ani au urmărit în direct întregul incident desfășurat, cu ajutorul unor camere video montate atât în mașină, cât și în subsolul casei lor.
 
Potrivit poliției, întreaga schemă a fost pusă la cale pentru că familia băiatului a considerat că micuțul este prea drăguț cu strainii. "Membrii familiei au spus anchetatorilor că intenția lor principală a fost de a educa victima și au considerat că nu au făcut nimic rău", se precizează în raportul poliției.
 
Cei patru răpitori au fost arestați și acuzați de răpire, abuz, și neglijență criminală. Băiatul este, din fericire, sub protecția autorităților și i-a fost acordată consiliere pshologică, pentru că are episoade în care plânge și țipă necontrolat. Potrivit specialistului poliției, copilul a suferit o traumă severă și va avea nevoie de ajutor serios pentru recuperare.
 

Alte stiri din Externe

Ultima oră