Urmărire ca în filme între un șofer român și poliția austriacă

01 Iun 2016 | scris de Istvan Deak
Urmărire ca în filme între un șofer român și poliția austriacă

Mai grav este că riscul să iei cu tine și alte vieți omenești nevinovate este deosebit de mare. Toate acestea nu au contat pentru un tânăr de 26 de ani din România.

După ce a consumat cantități însemnate de alcool, el s-a urcat la volanul bolidului său și i-a testat limitele pe autostrada A1 din Austria.

În dreptul localității Haid, în apropriere de Linz, într-o zonă în care viteza legală este 100, el a fost surprins de o patrulă a poliției, gonind cu 210 km pe oră.

A refuzat să oprească la semnalele luminoase și acustice ale agentului, astfel că a început o urmărire ca în filme, la care au participat mai multe echipaje ale poliției.

Un blocaj al traficului în apropriere de localitatea Asten l-a făcut să oprească. Nu mică le-a fost mirarea agenților când au observat că tânărului îi fusese recent reținut carnetul pentru viteză excesivă, astfel că el nu ar fi avut dreptul să se urce la volan.

Mașina nu era înmatriculată, iar testul indica o alcoolemie de 1.96. Conform cotidianului Heute, în mod inexplicabil, șoferul nu a fost reținut. El s-a ales doar cu o amendă de 3300 de euro.

Alte stiri din Externe

Ultima oră