Un român şi-a violat „soţia“ de doar 13 ani în Austria

06 Mai 2015
Un român şi-a violat „soţia“ de doar 13 ani în Austria
Un bărbat de 22 de ani din România se află în arestul poliţiei Salzburg, fiind acuzat că a violat o fată de 13 de ani tot de origine română. Bărbatul nu neagă că ar fi întreținut relaţii sexuale cu minora însărcinată în două luni. El susţine că ar fata ar fi de fapt soţia lui, iar actul sexual ar fi avut loc cu consimţământul ei. El nu recunoaşte că fapta sa este pedepsită de lege inclusiv în România. ”Este absolut normal şi de la sine înţeles să fac sex cu soţia mea. Nu cred că e ceva ilegal nici în România”, susţine bărbatul, citat de Salzburger Nachrichten.

„Poliția Salzburg a luat legătura cu autorităţile române şi încearcă să afle în ce fel este pedepsită această faptă în România. Din informaţiile noastre, vorbim tot de o faptă penală”, spune purtătorul de cuvânt al Poliţiei Salzburg, Michael Rausch. Când a aflat că va fi arestat preventiv şi riscă până la 15 ani de închisoare, bărbatul a început să râdă.

”Fata se află în acest moment sub tutela tatălui bărbatului arestat. Nu se ştie unde se află în acest moment. Oficiul pentru Protecţia Copilului Salzburg a fost informat despre acest caz. Dacă într-adevăr tânăra este măritată în vreun fel cu bărbatul de 22 de ani, este încă neclar”, a adăugat oficialul austriac.

Marţea trecută, fata a fost surprinsă cum încerca să fure alimente dintr-un magazin. Luată la întrebări, ea a mărturisit că se află cu soţul ei şi cu tatăl acestuia la cerşit în Salzburg, având permisiunea părinţilor ei în acest sens. Conform anchetatorilor, fata a fost „promisă” bărbatului de 22 de ani prin intermediul părinţilor ei. Ea exclude varianta violului. „Am făcut sex cu el încă de la prima întâlnire. La început, mi-a fost greu să dezvolt sentimente pentru bărbatul necunoscut. După două luni, a început să funcţioneze bine. Mama mi-a spus că aşa se cuvine şi că bărbatul de 22 de ani este un soţ bun pentru mine”, povesteşte fata. (I.D)

Alte stiri din Externe

Ultima oră