Un pilot italian legendar, UCIS de o româncă pe o autostradă din Italia (FOTO și VIDEO)

05 Apr 2017
Un pilot italian legendar, UCIS de o româncă pe o autostradă din Italia (FOTO și VIDEO) Galerie foto (2)

Lumea raliurilor sportive este în doliu, deplângând moartea absurdă, la Chivasso, în provincia Torino din Italia, pe autostrada A4 Torino-Milano, a pilotului italian Giuseppe Volta. "Beppe", cum era alintat de toată lumea, avea 71 de ani, fost pilot şi mecanic de raliuri, a fost izbit din plin şi a murit pe loc.

 

Născut la Ferrara, dar multă vreme trăitor la Praga, în anii 60-70, ca mecanic de raliuri s-a făcut cunoscut la nivel naţional, devenind o parte din istoria sportului italian, scrie corriere.it. Avea propriul centru specializat, unde piloţii amatori, dar şi mulţi campioni, îşi pregăteau maşinile. Beppe a apăsat pe pedala de acceleraţie de mii de ori, riscându-şi viaţa în timpul curselor, iar acum a fost lovit din plin pe asfaltul autostrăzii.

 

 

La volanul unui BMW X6, Volta a vrut să iasă de pe autostradă, la un punct de plată a taxei de drum. A fost tamponat din spate de un FIAT Punto, condus de un marocan. Un incident minor, fără răniţi. Câteva minute mai târziu, Volta şi o altă persoană se aflau pe banda de urgenţă, când a fost izbit din plin de un Mercedes Coupe condus de românca Mirela M, în vârstă de 30 de ani, care locuieşte în Torino, scrie corriere. it.

Pentru Volta nu s-a mai putut face nimic, a murit pe loc. Românca este în stare de şoc şi a fost transportată la spitalul din Chivasso. Deşi deocamdată se aşteaptă rezultatele examenelor toxicologice, surse din poliţie afirmă că la prima vedere românca nu s-ar fi aflat sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor.

 

 

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră