Un miliardar german a dispărut în Alpii elveţieni. Familia e pregătită pentru "veşti proaste"

11 Apr 2018 | scris de Gabriela Antoniu
Un miliardar german a dispărut în Alpii elveţieni. Familia e pregătită pentru "veşti proaste"

Echipele de salvare caută unul dintre cei mai bogați oameni din Germania, care au dispărut în timp ce schia în Alpii elvețieni. Miliardarul Karl-Erivan Haub, moștenitorul lanțului de supermarketuri Tengelmann, nu s-a întors sâmbătă de la o expediție de schi în afara pârtiei de lângă Matterhorn, relatează BBC.

 

O purtătoare de cuvânt a lui Tengelmann a confirmat miercuri că e în curs de desfășurare o căutare "în mare viteză" pentru a-l găsi pe Haub.

Miliardarul, în vârstă de 58 de ani, a preluat conducerea firmei din 2000 şi deține diferite branduri de supermarketuri în Germania și Europa Centrală.

Într-o scrisoare publicată în ziarul german Handelsblatt, fratele șefului supermarketului, Christian Haub, a declarat că Karl-Erivan este un schior și un alpinist experimentat.

El a spus că încă mai speră că fratele său va fi găsit, dar că familia Haub - una dintre cele mai bogate din Germania - e "pregătită" pentru vești proaste. Dacă Karl Haub nu va putea fi localizat, "afacerea va continua să funcționeze fără probleme ", a adăugat el.

Alte stiri din Externe

Ultima oră