Trump tulbura apele in Partidul Republican. Legaturi stranse cu familia Clinton

07 Aug 2015
Trump tulbura apele in Partidul Republican. Legaturi stranse cu familia Clinton
Donald Trump continua sa domine cursa republicana pentru nominalizare si dupa prima dezbatere televizata organizata de Fox News. Cu un Trump agresiv si vizibil pornit impotriva a ceea ce americanii numesc “corectitudine politica” , magnatul si-a mentinut afirmatiile la adresa imigrantilor.

Trump a fost tinta atacurilor celorlati contracandidati dar el a reusit sa pareze asaltul conservandu-si pozitia de lider in  sondajele de opinie. Partidul Republican se afla in incurcatura si se discuta si varianta ca ,in ciuda voturilor pe care le va primi in alegerile preliminare, Trump sa nu fie nominalizat pentru alegerile prezidentiale.

In cursul dezbaterilor, Trump a fost atacatt de Carly Fiorina, singura femeie aflata in cursa republicana, pe seama  legaturilor  sale cu familia Clinton.

Trump a fost acuzat ca a donat bani mai multor  campanii electorale ale lui Hillary iar inainte de a intra in cursa republicana a fost sunat de Bill Clinton.

Din franturile de informatii vehiculate de presa americana reiese un scenariu ce da fiori responsabililor Partidului republican. Cum in dezbaterea organizata de Fox News, Trump a refuzat sa spuna cui ii va da voturile sale daca nu va fi nominalizat, presa speculeaza ca magnatul imobiliar va candida independent.

Varianta de cosmar pentru ca in confruntarea finala cu reprezentantul democrat, Donald Trump va lua din voturile candidatului republican.

Simularile pe sondaje arta ca intr-o asemenea varianata, candidatul democrat- probabil,spun sondajele, Hillary Clinton - va castiga fara probleme.
 

Alte stiri din Externe

Ultima oră