Trump acuză mass-media că truchează alegerile și pe Hillary Clinton că s-ar fi drogat

15 Oct 2016 | scris de Magda Marincovici
Trump acuză mass-media că truchează alegerile și pe Hillary Clinton că s-ar fi drogat

'Aceste alegeri au fost trucate de mass-media coruptă care promovează acuzații complet false și minciuni nerușinate în încercarea de a o face președintă' pe Hillary Clinton, a spus Trump, la un miting electoral desfășurat în statul New Hampshire, făcând astfel aluzie la mediatizarea intensă a declarațiilor date presei în ultimele zile de trei femei care-l acuză de agresiuni sexuale, transmite Agerpres.

La același miting electoral, Trump a insinuat că Hillary s-ar putea să se fi drogat înaintea ultimei dezbateri electorale pe care ei au avut-o săptămâna trecută și a cerut ca la următoarea dezbatere să fie supuși amândoi unui test antidrog.

'Suntem ca atleții (...), iar atleții trebuie să se supună controlurilor antidrog. Cred că ar fi trebuit să ne facă un control antidrog înaintea dezbaterii, pentru că nu știu ce s-a întâmplat cu ea (...) La începutul ultimei dezbateri, ea avea prea multă energie. Iar apoi, la final (...) dorea să fie ajutată să plece. Abia putea să meargă către mașină', a spus Trump, care în ultimele luni a alimentat unele rumori despre starea de sănătate a lui Hillary.

Alte stiri din Externe

Ultima oră