Un avion al echipei de filmări a lui Tom Cruise s-a prăbuşit în Columbia

12 Sep 2015
Un avion al echipei de filmări a lui Tom Cruise s-a prăbuşit în Columbia
Două persoane au murit şi o a treia este grav rănită după ce un avion de mici dimensiuni, atribuit echipei de filmări a actorului Tom Cruise, s-a prăbuşit în Anzii Columbieni, scrie The Independent. 

Un pilot american de fime, Alan Purwin, şi columbianul Carol Berl au murit în accident, în timp ce pilotul american Jimmy Lee Garland se află la Terapie intensivă într-un spital din Medellin. Autoritatea aviaţiei civile din Columbia a confirmat că la bordul avionului nu se afla şi Tom Cruise.

Purtătoarea de cuvânt a actorului, Amanda Lundberg, nu a vrut să facă nici un comentariu despre incident. Avionul a decolat vineri după-amiază  în condiţii meteo nefavorabile din Santa Fe Antioquia pentru un zbor scurt spre Medellin. Controlorii de trafic nu au raportat nici un apel de urgenţă.

Conform deccanchronicle.com, Tom Cruise se află de luna trecută la Medelin unde au loc fimările la pelicula "Mena". Filmul este despre viaţa unui pilot american, Barry Seal, un cărăuş de droguri recrutat de CIA pentru a sprijini capturarea regelui cocainei, Pablo Escobar. Seal a fost împușcat mortal în 1986, în Baton Rouge, Louisiana, presupunându-se că ar fi fost ucis de asasini trimiși de cartelul drogurilor de la Medelin, condus de Escobar.

Citiţi mai multe ştiri din Externe!

Alte stiri din Externe

Ultima oră