Tentativă de răpire: un român și-a supus soția la șocuri electrice în Austria

18 Ian 2017 | scris de Istvan Deak
Tentativă de răpire: un român și-a supus soția la șocuri electrice în Austria

Scene cumplite au avut loc marți dimineață în orasul austriac Klagenfurt. Un bărbat roman și-a atacat soția la locul de muncă.

A lovit-o de mai multe ori cu pumnii și a imobilizat-o cu un dispozitiv de șocuri electrice. A urcat-o cu forța în mașină, în tentativa de a o aduce înapoi în România.

Amenințările bărbatului de 43 de ani au început cu două săptămâni înainte de incident. Initial telefonic, apoi a aflat unde se ascunde soția sa și a venit decis să o aducă înapoi în România.

Conform tabloidului austriac Heute, femeia a fost luată prin surprindere și nu a putut riposta. Mai mulți martori au anunțat poliția. Între timp, românul reușise să o urce în mașină și porniseră în direcția graniței.

Mașina sa a fost oprită de agenți de poliție, pe autostradă. El a fost reținut și ulterior transferat în arest preventiv într-un centru de detenție din Klagenfurt. 

Femeia de 42 de ani, tot româncă, a ajuns în stare gravă la o clinică din orașul austriac și se află în acest moment în afara oricărui pericol. 

Alte stiri din Externe

Ultima oră