Scenă INEDITĂ în Belarus. Președintele Lukașenko l-a învățat pe Gerard Depardieu să cosească iarbă! (VIDEO)

23 Iul 2015
Scenă INEDITĂ în Belarus. Președintele Lukașenko l-a învățat pe Gerard Depardieu să cosească iarbă! (VIDEO)
Președintele Belarusului, Aleksandr Lukașenko,  a avut ieri o întâlnire mai puțin obișnuită cu renumitul actor francez Gerard Depardieu. Cei doi au discutat despre agricultură și produse alimentare ecologic pure, iar Depardieu a învățat să ..cosească! 
 
Potrivit serviciului de presă al președintelui belarus, citat de Korrespondent.net, Aleksandr Lukașenko l-a familiarizat pe actor cu tehnologia agricolă din Belarus și, spre surprinderea celor prezenți, liderul Belarusului l-a învățat pe Depardieu cum se cosește. 
 
Potrivit Korrespondent.net, în ianuarie 2013 Gerard Depardieu a devenit cetățean al Rusiei și, la scurt timp după adoptarea cetățeniei, el a obținut o înscriere permanentă în capitala republicii autonome Mordovia. În luna marie 2014, Depardieu a lansat o serie limitată de ceasuri de mână cu genericul „Mă mândresc că sunt rus”.

Depardieu, considerat o amenințare la adresa securității Ucrainei

Gerard Depardieu este considerat o amenințare la adresa securității naționale a Ucrainei, din cauza legăturilor sale cu Rusia, drept care Ministerul Culturii de la Kiev l-a inclus pe lista neagră a persoanelor care nu sunt binevenite în această țară. 
 
Potrivit The Guardian, actorul francez figurează pe o listă cu 600 de persoane din întreaga lume, cărora li s-au impus restricţii din partea Kievului. Depardieu are paşaport rusesc din data de 6 ianuarie 2013, la trei zile după primirea cetăţeniei ruse.
 
Actorul francez a intrat în vizorul ucrainienilor după ce, în 2014, în timpul unui festival de film organizat la Riga, Depardieu a spus "Iubesc Rusia şi Ucraina, care face parte din Rusia".
 

Alte stiri din Externe

Ultima oră