SCENĂ HORROR la adâncime. Scafandru american, aspirat de conducta unui reactor nuclear! (VIDEO)

07 Mar 2016 | scris de Veronica Micu
SCENĂ HORROR la adâncime. Scafandru american, aspirat de conducta unui reactor nuclear! (VIDEO)

"Nu-mi venea să cred când am început să fiu aspirat de conductă. Mi-au trebuit 20-30 de secunde ca să realizez ce se intâmplă", a declarat Le Cun pentru CNN.

Scafandrul american spune că patru sau cinci minute s-a rostogolit în întunericul țevii, timp în care nu s-a gândit decât la soție, copii și la faptul că nu va scăpa cu viață.

"Ştiam că ceva trăgea toată apa. Nu mă puteam gândi decât la acele filme horror. Știţi... această turbină mare şi eu venind spre ea. Mă gândeam că mă va toca în bucăţi şi mă va omorî. (...) M-am gândit să-mi trag masca de oxigen de pe gură şi să mor pur şi simplu. Am început să mă gândesc la familia mea, cum vor supravieţui fără mine", povestește americanul.

"Apoi, dintr-o dată, am văzut o luminiță, ca și cum cineva ar fi aprins un chibrit. M-a 'scuipat' într-un canal, înconjurat mulți pești morți. M-a salvat un muncitor care m-a văzut și întrebat cum am ajuns acolo", continuă Le Cun.

Acum, bărbatul vrea să-i dea în judecată pe proprietarii centralei nucleare pentru lipsa marcajelor care să avertizeze prezența conductei.

Alte stiri din Externe

Ultima oră