Nou scandal pentru David Cameron: Premierul cheltuie banii britanicilor pentru a-și îmbunătăți semnalul la telefonul mobil

03 Sep 2015
Nou scandal pentru David Cameron: Premierul cheltuie banii britanicilor pentru a-și îmbunătăți semnalul la telefonul mobil
Un nou scandal îl pândește pe premierul britanic David Cameron, după ce presa a dezvăluit că a aprobat cheltuirea a 300.000 de lire sterline pentru îmbunătățirea infrastructurii de telefonie mobilă în stațiunea în care își petrece vacanțele, împreună cu soția sa, Samantha.

Nemulțumit probabil că atunci când se duce în vacanță în Polzeath (Cornwall) nu are semnal la telefonul mobil, șeful Guvernului de la Londra a aprobat cheltuielile pentru schimbarea antenelor companiei de telefonie mobilă la care plătește abonament. Nedumerirea și nemulțumirea britanicilor este legată de faptul că în acea zonă există numai 74 de utilizatori de telefonie mobilă, scrie Express.

Laburistul Chris Bryan i-a criticat pe conservatori pentru că au acceptat satisfacerea dorinței premierului, acuzându-i de standarde duble. ”Infrastructura de telefonie mobilă are nevoie de investiții de 150 de milioane de lire sterline, pentru îmbunătățirea acoperirii naționale, iar premierul cheltuie bani pentru o stațiune unde sunt câțiva locuitori”, a declarat acesta.

Alte stiri din Externe

Ultima oră