S-a născut primul copil al prinţului Harry şi al soţiei sale, ducesa de Sussex

06 Mai 2019 | scris de A.V.
S-a născut primul copil al prinţului Harry şi al soţiei sale,  ducesa de Sussex

Meghan și Harry au devenit părinți: ducesa de Sussex a născut un băiețel, iar anunțul a fost făcut chiar de prințul Harry, care a asistat, de altfel, la naștere. "Sunt încântat să anunț că Meghan și eu avem un băiețel", a spus  ducele de  Sussex, vizibil emoționat, adăugând că nașterea a avut loc dimineață devreme și atât mama cât și bebelușul se simt foarte bine.

 

Primul copil al ducilor de Sussex, Harry şi Meghan, va fi prezentat publicului larg în următoarele zile, iar părinţii săi nu s-au hotărât încă asupra numelui, conform precizărilor făcute de fericitul tată, informează agenţiile internaţionale de presă.

Prinţul Harry a anunţat presa, la Castelul Windsor, că Meghan a născut. 'Sunt foarte bucuros să anunţ că Meghan şi cu mine avem un bebeluş, un bebeluş foarte sănătos', a declarat Harry în faţa camerelor de televiziune.

'A fost uimitor, absolut incredibil. Suntem amândoi încântaţi şi recunoscători pentru toată dragostea şi sprijinul tuturor. Am vrut să împărtăşim asta cu toată lumea', a mai spus el.

Meghan Markle, ducesa de Sussex şi soţia prinţului Harry, a născut luni un băieţel, a anunţat Palatul Buckingham, precizând că mama şi bebeluşul sunt bine.

'Alteţa sa Regală, ducesa de Sussex, a adus pe lume un băieţel luni dimineaţă, la ora 05:26. Bebeluşul cântăreşte 3,260 kg', a precizat palatul regal.

'Ducesa şi bebeluşul sunt sănătoşi şi se simt bine. Cuplul regal doreşte să le mulţumească tuturor pentru entuziasmul şi sprijinul pe care l-au arătat în acest moment special din viaţa lor. Mai multe detalii vor fi făcute publice în zilele următoare', conform Palatului Buckingham.

Mama lui Meghan, Doria Ragland, 'se află împreună cu Alteţele lor Regale la Frogmore Cottage', a precizat palatul regal.

Mai devreme, Palatul Buckingham şi Sky News anunţaseră că Meghan Markle a intrat în travaliu.

Reporterul Sky News, Rhiannon Mills, a declarat că Meghan a intrat în travaliu luni dimineaţă şi că prinţul Harry se află alături de ea.

'Travaliul a început pentru ducesa de Sussex la primele ore ale dimineţii de luni. Ducele de Sussex se află alături de Alteţa sa Regală', a declarat Palatul Buckingham într-un scurt comunicat, precizând că 'un anunţ va fi făcut în curând'.

Bebeluşul, primul copil al cuplului, va fi al şaptelea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii.

Nepotul reginei Elisabeta a II-a, în vârstă de 34 de ani, şi Meghan Markle, 37 de ani, o fostă actriţă născută în Statele Unite, s-au căsătorit în luna mai a anului trecut în cadrul unei ceremonii fastuoase la Castelul Windsor.

Copilul lui Meghan şi a lui Harry va fi al optulea nepot al reginei în vârstă de 93 de ani şi va avea dreptul să aibă dublă cetăţenie - britanică şi americană.

Ducele şi ducesa de Sussex au anunţat anterior că doresc să păstreze private planurile venirii pe lume a primului loc copil.

Alte stiri din Externe

Ultima oră