Rușii au bombardat un număr record de ținte în Siria. 71 de operațiuni în doar 24 de ore

28 Oct 2015
Rușii au bombardat un număr record de ținte în Siria. 71 de operațiuni în doar 24 de ore
Armata rusă a anunțat miercuri că a bombardat 118 'ținte teroriste' în ultimele 24 de ore, număr record de la intervenția militară a Rusiei în această țară, la 30 septembrie, informează AFP.

Avioane ruse au efectuat 71 de operațiuni și au lovit ținte teroriste în provinciile Hama (centru), Idleb (nord-vest), Homs (centru), Alep (nord-vest) și Latakia (vest), precum și în regiunea capitalei, Damasc, se precizează într-un comunicat al Ministerului rus al Apărării. Potrivit ministerului, creșterea în intensitate a bombardamentelor ruse se datorează cantității mari de informații obținute pe 'diverse canale' cu privire la coordonatele pozițiilor teroriștilor.

Aviația rusă afirmă în mod concret că a distrus, în provincia Damasc, un post de comandă al Jaish al-Islam, cel mai important grup rebel din regiune. Ea a lovit de asemenea, în regiunea Alep, o poziție utilizată de combatanți pentru a trimite spre front arme și muniție, în timp ce un Su-25 a bombardat un depozit de muniții, arme și echipamente în provincia Idleb, potrivit ministerului rus.

Alte stiri din Externe

Ultima oră