Cei 120 de români care au dat țeapă spaniolilor au fugit din restaurant pe dansul pinguinului! (VIDEO)

03 Feb 2019
Cei 120 de români care au dat țeapă spaniolilor au fugit din restaurant pe dansul pinguinului! (VIDEO)

Proprietarii hotelului Carmen din Bembribe, un orășel situat în nordul Spaniei, încearcă să depășească starea de stupefacție în care au plonjat imediat după ce 120 de clienți, identificați de mai multe surse media ca fiind români, dar care, cel mai probabil, sunt romi, au părăsit în grup petrecerea la care participau, fără să plătească.

Invitații au sărbătorit cum se cuvine creștinarea a doi copii. cu mese pline de mâncare și cu băutură din belșug... Toate bune și frumoase până când  înainte de servirea desertului, la un semnal, toți invitații s-au ridicat de la mese și au început să danseze conga după care s-au răspândit ca potârnichile, cătra mașini, lăsându-i mască pe ospătari!

Probabil că spaniolii o țin pe-a lor, dar cu siguranță n-a fost conga, ci dansul pinguinului!

La câteva ore după apariția acestei informații, într-o declarație dată unui ziar local, proprietarul restaurantului a dezmințit faptul că petrecăreții au plecat de la mese în pași de conga, asta știrbind parcă puțin din scenariul absurd al acestei povești.

Romii au fost identificați de Garda Civilă din Spania și sunt acum căutați de forțele de ordine. Nu sunt la prima abatere. Presa spaniolă a descoperit mai multe acțiuni similare în care au fost implicați tot acești români, dar care nu au fost mediatizate. Spre exemplu, anul trecut au mers într-un restaurant din aceeași zonă, unde și-au adus ei mâncarea și băutura, dar au folosit vesela restaurantului, iar la final au vrut să plece cu ea.

Proprietarii au depus o plângere împotriva așa-zișilor clienți, dar nu-și pun mari speranțe în recuperarea pierderii de peste 2,000 de euro, ei fiind, după aparențe, insolvabili. Ei au ținut să sublinieze faptul că frustarea cea mare provine nu din pierderea banilor, ci pentru că ospătarii au fost nevoiți să stea mai multe ore la dispoziția țepuitorilor...

Alte stiri din Externe

Ultima oră