Cinci români au ajuns celebri în Germania! Îi recunoaște cineva?

06 Dec 2016 | scris de Istvan Deak
Cinci români au ajuns celebri în Germania! Îi recunoaște cineva?

Bild.de publică fotografiile a cinci români căutați de autoritățile germane pentru comiterea a cel puțin 58 de furturi în landul Hessa. Prin publicarea fotografiilor celor cinci, cei de la Bild speră să dea o mână de ajutor poliției germane în tentativa de capturare a suspecților.

“Sunt căutați Iulian Munteanu (40 de ani) Dumitru-Narcis Podeț (36), Constantin Podeț (35), Monica Agache (33) și Roxana Munteanu (31). Procuratura Darm¬stadt a emis mandate de reținere pe numele celor cinci hoți din România.

Ei au comis cel puțin 58 de furturi în localitățile Darmstadt, Bergstrasse, Rimbach, Birkenau, Lapmertheim, Fürth. Prejudiciul total este estimat la 30.000 de euro”, scrie Bild.

Cei cinci își alegeau victimele din supermarketuri și le urmăreau mai mult timp. “Doi dintre ei îi blocau vizibilitatea victimei, alți doi îi scoteau portmoneul din geantă. Dacă obțineau carduri și coduri ale SIM-ului, scoteau banii imediat de la bancomate.

Îi recunoaște cineva? Știți cumva unde se află? Știe cineva ce hoteluri, pensiuni, camere au folosit cei cinci? Sau cu ce mașină se deplasau?”, întreabă jurnaliștii germani, la rugămintea poliției.

Alte stiri din Externe

Ultima oră