Moarte suspectă în Germania a unui muncitor sezonier român

15 Mai 2015
Moarte suspectă în Germania a unui muncitor sezonier român
Trupul neînsufleţit al unui bărbat român de 41 de ani a fost descoperit la începutul acestei săptămâni în localitatea Wasserburg de lângă Munchen. El a fost găsit în camera de răcire a unui depozit de fructe. În cursul zilei de vineri, poliţia a anunţat că este vorba despre un muncitor sezonier român, care a mai lucrat în zona în urmă cu câţiva ani.

Anchetatorii presupun că bărbatul a ajuns în locul de depozitare printr-o fereastră care se deschidea de afară. „Meticulos, acesta a închis fereastra după ce a intrat, fără să ştie că aerul din cameră este compus dintr-un amestec de azot şi o concentraţie foarte scăzută de oxigen. Corpul său a fost găsit de angajaţii companiei, abia după ce camera frigorifică a fost golită complet. La intervenţie a particicipat şi un echipaj al pompierilor din localitate”, notează allgaeuhit.de.

Procuratura Kempten a preluat cazul şi a dispus efectuarea unei autopsii. „Anchetatorii încă nu au reuşit să determine cu ce scop a intrat bărbatul în camera de răcire, dar nu exclud posibilitatea unei tentative de furt”, mai scrie sursa citată. (I.D)

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră