Poliția austriacă a deschis focul asupra mașinii unui român! Șoferul nu s-a oprit

23 Dec 2016 | scris de Istvan Deak
Poliția austriacă a deschis focul asupra mașinii unui român! Șoferul nu s-a oprit
 
Acțiunea s-a declanșat încă din localitatea Amstetten. Șoferul român de 31 de ani nu a oprit la semnalul agenților de circulație. Automat s-a demarat o urmărire, la care au fost chemate mai multe mașini ale trupelor speciale.
 
Șoferul a continuat să accelereze. “Conducea într-o manieră nebună, în care punea în pericol participanții la trafic. La trecerea de pe autostrada A1 pe A21 avea peste 200 de km/h. Mai multe tentative de oprire a mașinii au eșuat”, confirmă purtătorul de cuvânt al poliției austriece, Johann Baumschlager, pentru Kronen Zeitung.
 
În dreptul localității Alland, poliția austriacă a deschis focul asupra mașinii. Mai multe gloanțe au pătruns în mașina românului, însă acesta tot nu s-a oprit.
 
După câțiva kilometri, poliția a impus o reducere a vitezei pentru ceilalți participanți la trafic, ca astfel să se creeze un blocaj natural, care să îl impiedice pe român să își continue drumul.
 
Fugarul n-a mai apucat să reducă viteza, a pierdut controlul volanului și s-a izbit de alte două mașini. O femeie a fost rănită ușor. Soferul român a scăpat nevătămat. El a fost încătușat și transferat în arest preventiv. 
 
“În urma accidentului s-a creat un blocaj de un kilometru în traficul de pe autostradă. Traficul a fost reluat abia după o oră. Fugatul a fost reținut, dar refuză să coopereze”, scrie sursa citată.
 

Alte stiri din Externe

Ultima oră