Revista Globe anunță că Barack Obama ar fi divorțat

11 Aug 2019 | scris de A.V.
Revista Globe anunță că Barack Obama ar fi divorțat Galerie foto (2)

Considerat unul dintre cuplurile cele mai stabile şi perfecte, Michelle şi Barack Obama ar parcurge o criză gravă în relaţia lor, după cum dezvăluie revista americană Globe.

Potrivit revistei Globe, fostul cuplu prezidenţial american ar fi divorţat după 27 de ani de căsătorie.

Ceea ce a început ca un zvon pare să capete tot mai multă forţă, având în vedere că, potrivit publicaţiei americane, fostul preşedinte al SUA a decis să petreacă din ce în ce mai puţin timp în companiei soţiei şi a celor două fiice ale sale: Malia, de 21 de ani, şi Sasha, de 18 ani, preferând să călătorească în jurul lumii din motive profesionale şi lăsând educaţia tinerelor în grija exclusivă a mamei lor.

La această problemă s-ar adăuga indignarea fostei prime doamne a SUA faţă de soţul ei, care nu şi-ar fi respectat promisiunea de a o lăsa pe ea la conducere. Acestea ar fi principalele motive pentru care cei doi soţi ar fi decis să plece fiecare pe drumuri separate.

Nu este prima oară când se speculează asupra unei posibile crize într-unul dintre cele mai îndrăgite cupluri americane.

Zvonuri alimentate şi de comentariile lui Michelle Obama, potrivit căreia căsnicia este grea şi că, în momentul în care cariera soţului a început să urce, au trecut printr-o uşoară criză şi au fost nevoiţi să facă terapie de cuplu.

La aceste zvonuri s-au adăugat şi afirmaţiile unor reviste şi ziare americane care asigurau că ce doi soţi dorm în camere separate, că nu mai există relaţii între ei şi că Barack ar fi de părere că Michelle este o persoană rece, egoistă şi distantă.

Deocamdată niciunul dintre soţi nu a dorit să facă declaraţii pe această temă, astfel încât trebuie aşteptat pentru a vedea dacă este vorba de un nou "fake news" sau dacă zvonurile devin realitate, scrie și ziarul spaniol ABC.

Alte stiri din Externe

Ultima oră