Regina Elisabeta a II-a: Venituri anuale de Regină şi femeie de afaceri de succes!

31 Oct 2017 | scris de Magda Marincovici
Regina Elisabeta a II-a: Venituri anuale de Regină şi femeie de afaceri de succes!

Elisabeta a II-a este nu numai Regină, dar şi o veritabilă femeie de afaceri, cu venituri anuale impresionante. 

Astfel, aflăm în urmă cu numai câteva zile că regina Elisabeta a II-a a obţinut aproape opt milioane de euro în 30 de ani datorită curselor de cai. Este o sumă apreciabilă, dar care resprezintă doar o parte din venitul anual regal.

Anul trecut, revista Forbes a estimat averea privată a Reginei Angliei la 415 milioane de lire. Regina posedă zeci de mii de hectare de teren în Anglia şi Ţara Galilor, care contribuie major la veniturile anuale.

Ca o femeie de afaceri avizată, Elisabeta a II-a a investit, de asemenea, în maşini, bijuterii, cai de curse, care îi aduc sume de bani deloc neglijabile.

Dar mare parte din veniturile Reginei provin dintr-o subvenţie guvernamentală anuală. Şi chiar dacă nu posedă personal bunurile Coroanei, Regina primeşte 15% din acestea. Adunând toate aceste venituri, Elisabeta a II-a va dobândi, între 20017 şi 2018, 76 de milioane de lire. Şi veniturile regale nu înregistrează scăderi, dimpotrivă, potrivit estimărilor, vor atinge 82,2 milioane de lire, anul viitor, scrie Closermag.fr. 

Alte stiri din Externe

Ultima oră