Profesoară de muzică, filmată în timp ce tocmește un asasin pentru a ucide un elev! (VIDEO)

16 Apr 2015
Profesoară de muzică, filmată în timp ce tocmește un asasin pentru a ucide un elev! (VIDEO)
Imaginile de mai jos surprind momentul in care o profesoara in varsta de 52 de ani tocmeste un asasin pentru a ucide un elev de care era indragostita. 
 
Iulia Simonova, profesor de muzica la o scoala din orasul rus Shatura, de langa Moscova, a fost prinsa in flagrant in timp ce-i platea ucigasului aproximativ 2000 de euro ca sa "scape" de un adolescent de 15 ani. Criminalul era de fapt un ofiter sub acoperire. Femeia a fost retinuta de politi e si risca sa stea 15 ani in spatele gratiilor. 
 
Potrivit anchetatorilor, Simonova a strans cei 2000 de euro timp de un an. Politistii spun ca planul diabolic al acesteia a fost deconspirat de instructorul de arte martiale care a anuntat politia.
 
In imaginile filmate de ofiteri cu camera ascunsa, femeia spune in clar faptul ca vrea ca baiatul sa sufere cumplit si sa moara incet.
 
"Vreau sa-i rupi mainile si picioarele, dar nu trebuie sa te atingi de fata. Loveste-l tare la rinichi pentru ca vrea sa sangereze puternic. Vreau sa-l vad intr-o stare groaznica, apoi sa-i spun cateva cuvinte. Apoi o sa-l omoram impreuna si-ti voi da banii", afirma profesoara. 

Potrivit mass-media din Rusia, motivul pentru care Simonova a vrut sa-l omoare pe tanar a fost ca era geloasa pe noua iubita a acestuia. (V.M.)

Alte stiri din Externe

Ultima oră