Un prinț multimiliardar își donează averea FABULOASĂ

01 Iul 2015
Un prinț multimiliardar își donează averea FABULOASĂ
Un prinț saudit multimiliardar, unul dintre cel mai bogați oameni din lume, a anuntat miercuri ca isi doneaza toata averea de 32 de miliarde de dolari, in urmatorii ani.

Printul Alwaleed bin Talal a precizat că banii vor merge la ONG-ul patronat chiar el, Alwaleed Philanthropies, si urmeaza sa finanteze munca din domeniile "intelegerii interculturale" si sustinerea comunitatilor nevoiase, transmite Associated Press.

Alwaleed Philanthropies se ocupă cu promovarea sanatatii, eradicarea bolilor, aducere electricitatii in satele izolate și construirea orfelinatelor si scolilor.

Printul, presedinte al unei firme de investitii, a spus ca deja a donat 3,5 miliarde de dolari organizatiei caritabile.

PUBLICITATE
 
Alwaleed, în vârstă de 60 de ani, se alatura altor miliardari care au facut donatii similare in trecut, precum Warren Buffet, Bill Gates, Mark Zuckerberg si Michael Bloomberg, dar este printre puținii oameni bogați din lume care au ales să renunțe la întreaga avere.

"Filantropia este o responsabilitate personala, la care m-am angajat in urma cu mai mult de trei decenii si este o parte intrinseca a credintei mele islamice", a spus Alwaleed bin Talal.


Alte stiri din Externe

Ultima oră