Povestea incredibilă a românului care a ajuns ucigaș plătit în Germania

01 Oct 2015
Povestea incredibilă a românului care a ajuns ucigaș plătit în Germania
Sărăcia l-a adus pe un muncitor român într-o situație pe care nu și-ar fi imaginat-o niciodată: să ucidă la comandă.  

În urmă cu 11 ani, Nicolae S. (33 de ani) lucra pentru Mustafa B. Deși era exploatat și tratat foarte urât de Mustafa, el a observat că acesta are probleme și i-a promis că îl va ajuta.

Nora bărbatului avea o relație extraconjugală cu un om de afaceri turc. Soțul, Ragip B, tatăl fetei, Adnan T, și fratele fetei, Umut T, toți din Nienburg, au solicitat uciderea bărbatului turc.

Nicolae le-a spus acestora că a găsit pe cineva care să îl ucidă pe bărbat. ”Nu era adevărat, vroiam doar să le iau banii pentru modul în care m-au chinuit”, susține românul.

Kurzii și-au dat seama că sunt păcăliți și l-au amenințat pe român să ducă planul la îndeplinire contra sumei de 10-15.000 de euro. Planul a eșuat de câteva ori, fiindcă românul nu a avut curajul necesar să-l pună în practică.

De un cinism ieșit din comun, soțul femeii, care era prieten cu omul de afaceri turc, a decis să îi ceară acestuia suma de 10.000 de euro împrumut, ca românul să își primească banii în avans.

În seara zilei de 7 decembrie 2014, românul a fost dus în fața unui magazin în care era victima.  ”Mi-au spus să trag primul glonț în cap, iar restul în inimă. Eu am tras intenționat în spate. După primul foc, victima s-a întors spre mine. Era speriat, panicat, dar nu părea să fi fost atins de vreun glonț. Atunci am tras a două oară, mai mult de teamă ”, povestește românul, citat de publicația germană kreiszeitung.de.

Turcul a căzut secerat la podea și a decedat pe loc, fiind împușcat în inimă. Românul a fugit de la locul faptei și s-a ascuns la rudele lui Mustafa.

A doua zi a fost arestat de poliția germană. La începutul lunii septembrie a început procesul său. Bărbatul și-a recunoscut fapta și a redactat o depoziție de 23 de pagini în care explică pas cu pas cum s-a ajuns la teribila crimă. Cei patru kurzi sunt judecați pentru complicitate.

Procurorii susțin că românul a tras intenționat în inimă cu intenția de a-l ucide și cer pedeapsa maximă. ”Nu eram în stare să îl ucid. Am vrut doar să îl rănesc”, se apără românul. Procesul va continua la data de 6 octombrie.

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră