Jucătoarea de tenis Petra Kvitova atacată cu un cuţit în propria casă

20 Dec 2016 | scris de Gabriela Antoniu
Jucătoarea de tenis Petra Kvitova atacată cu un cuţit în propria casă

Purtătorul de cuvânt al jucătoarei, Karel Tejkal, a declarat că Kvitova a primit imediat îngrijiri medicale, iar viaţa ei nu este în pericol. De asemenea, el a spus că jucătoarea nu a fost o ţintă, atacatorul fiind de fapt un hoţ prins la furat.

“Nu e plăcut deloc ce mi s-a întâmplat, dar am trecut peste”, a afirmat Kvitova într-o declaraţie publicată pe pagina de Facebook a echipei cehe Fed Cup. “Principalul lucru pentru mine acum este ca doctorii să verifice în ce stare e mâna mea. Am încredere în ei şi cred că totul se va sfârşi cu bine", a mai spus Kvitova. Încă nu este clar cum o va afecta pe jucătoare rana de la mâna stângă. Detalii medicale sunt aşteptate în cursul serii de marţi.

Ea a scris pe Twiiter că a fost rănită în timp ce încerca să se apere de atacator. Kvitova a văzut cum hoţul îi fura 5000 de coroane cehe. Karel Tejkal a spus că incidentul, care a fost de fapt o spargere, a avut loc marţi dimineaţă în locuinţa jucătoarei din oraşul ceh Prostejov. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei oraşului, Frantisek Korinek, a declarat că atacatorul, un bărbat în jur de 35 de ani, a fugit şi este în libertate. El a spus că poliţiştii au început căutările pentru a-l prinde.

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră