Pericolul vine de pe Facebook! Cât de ușor îți poate ademeni un străin fata: "Părinții au plecat de acasă. Vin în 10 minute!" (VIDEO)

13 Aug 2015
Pericolul vine de pe Facebook! Cât de ușor îți poate ademeni un străin fata:
Coby Persin, un blogger cunoscut pentru experimentele sociale pe care le-a publicat pe Youtube, a ținut să demonstreze opiniei publice cât de ușor se poate profita de naivitatea unor adolescente și cum acestea pot deveni victime ale prădătorilor sexuali care activează în media socială.

Persin a obținut acordul a trei familii pentru a efectua a testa reacția fiicelor, în vârstă de 12, 13 și 14 ani, la atracțiile apărute pe internet.
El și-a creat o identitate falsă pe Facebook, pretinzând că este un adolescent de 15 ani, care s-a mutat de curând în vecinătatea casei în care locuiau fetele.

Fără să-l fi cunoscut, adolescentele au acceptat prietenia adolescentului, au avut numeroase discuții online cu el, iar, în mai puțin de o săptămână, i-au trimis poze, și deja dezvăluiseră numerele de telefon și detalii despre programul părinților, pentru a putea fi vizitate.

În momentul adevărului, atunci când fetele trebuiau să îl întâlnească pe presupusul adolescent cunoscut pe Facebook, își făcea apariția chiar tatăl fetei.
"Ce-i cu tine? Putea să te violeze și să te ucidă! Să nu mai faci asta niciodată!" a fost reactia unui tata, după ce a aflat că Julianna, fiica lui în vârstă de 12 ani invitase un necunoscut în casă, precizându-i printr-un SMS că: "trebuie să aștepți ca tata să adoarmă, nu pot să chem altfel băieți în casă!".

O altă fată, Jenna, a acceptat fără niciun fel de teamă să se urce în mașina străinului cunoscut pe internet. "Părinții mei tocmai au plecat de acasă, în zece minute ajung în parc", i-a comunicat fata. "Ce este în capul tău, dacă în mașină era un nebun, ce făceai?", a reacționat mama sa.

Clipul, urcat pe Youtube, a strans peste 18 milioane de vizualizari in doar trei zile, părinții care l-au urmărit fiind șocați să descopere cât de ușor au putut fi convinse fetele să întâlnească o persoană necunoscută.



Alte stiri din Externe

Ultima oră