Parlamentul german, obligat de instanță să declasifice DOCUMENTE SECRETE despre OZN-uri și extratereștri

09 Iul 2015
Parlamentul german, obligat de instanță să declasifice DOCUMENTE SECRETE despre OZN-uri și extratereștri
Ufologii din întreaga lume așteaptă cu sufletul la gură ca autoritățile germane să publice documente strict-secrete legate de apariții pe Terra ale OZN-urilor, care să certifice existența extratereștrilor.
 
Speranța investigatorilor fenomenului OZN a prins viață, după ce Curtea supremă administrativă din Leipzig a decis că Parlamentul german trebuie să publice documentele clasificate despre obiectele zburătoare neidentificate.
 
Vestea este cu atât mai bună pentru ufologi întrucât ministerul britanic al Apărării a anunțat că va desecretiza, în martie anul viitor, 18 fișiere OZN, scrie express.co.uk.
 
În 2008, ministrul de Interne Wolfgang Schäuble declara că guvernul german nu a investigat niciodată fenomene extraterestre și că nu a existat vreodată interes pentru a face așa ceva.
 
Cu toate astea, doi ani mai târziu, în 2014, Robert Fleischer, de la Exopolitic.org, a descoperit că serviciul de ștință din cadrul Parlamentului German avea un departament care investiga aceste fenomene.
 
Bloggerul german Frank Reitemeyer a dat în judecată Parlamentul și a câștigat, astfel că autoritățile vor fi obligate să publice tot ce au investigat, de-a lungul anilor, în legătură cu aparițiile OZN.

Alte stiri din Externe

Ultima oră