(VIDEO) PANICĂ ÎN MEXIC. Încă un OZN deasupra vulcanului POPOCATEPETL. Militarii l-au filmat DIN GREȘEALĂ

04 Mai 2015
(VIDEO) PANICĂ ÎN MEXIC. Încă un OZN deasupra vulcanului POPOCATEPETL. Militarii l-au filmat DIN GREȘEALĂ
Un obiect neidentificat și de dimensiuni uriașe, înconjurat de lumini ciudate, a fost filmat deasupra vulcanului POPCATEPETL. Imaginile au starnit panică în zona respectivă, lansându-se ipoteza unei erupții a vulcanului, în conexiune cu apariția inexplicabilă a OZN-ului. Videoclipul a fost încărcat pe YouTube de un utilizator care adună în mod regulat astfel de înregistrări. 
 
Evenimentul s-a întâmplat pe 3 mai 2015 și aparține, în integralitatea lui, polițiștilor de frontieră mexicani. Aceștia au instalat mai multe camere de luat vederi în zonă pentru a surprinde mișcările unei grupări care se ocupa cu traficul de droguri. Înregistrările au fost făcute publice, iar cel care a postat fragmentul video a stat și a analizat fiecare înregistrare, frame cu frame. 

Rezultatul a fost unul uluitor. Pe imagini apare o formă uriașă, alungită, înconjurată de mai multe lumini ciudate și trece în viteză pe deasupra gurii vulcanului. Imaginile au făcut furori pe internet, însă au stârnit și discuții locale, locuitorii din zonă fiind panicați că ar fi un semn că erupe vulcanu.

Însă, evenimentul cu adevărat incredibil este că situația nu este unică. S-a mai întâmplat să fie filmate obiecte de exact aceeași natură deasupra vulcanului POPOCATEPETL.
 

Alte stiri din Externe

Ultima oră