Ostatici, salvaţi de o aplicaţie pentru pizza

08 Mai 2015
Ostatici, salvaţi de o aplicaţie pentru pizza
O femeie din Statele Unite a reuşit să scape dintr-o situaţie dificilă cu ajutorul aplicaţiei cu care de obicei comanda pizza. Ea şi cei trei copii ai săi erau ţinuţi ostatici în casă şi ameninţaţi cu un cuţit. Agresorul era chiar iubitul femeii şi tatăl copiilor. Tânăra a pretins că face o comandă pentru pizza şi astfel a transmis un apel pentru ajutor.

Totul a pornit de la o ceartă casnică şi s-a transformat într-o luare de ostatici. Femeia în vârstă de 25 de ani a fost ameninţată cu cuţitul de concubinul ei, sub privirile celor trei copii ai lor. Bărbatul i-a interzis să mai iasă din casă şi i-a confiscat telefonul mobil. I l-a înapoiat pentru scurt timp, ca să comande pizza. Tânăra a folosit o aplicaţie online şi a cerut ajutor.

„A sosit comanda, iar ea a putut să scrie pe bon. Aşa că, jos scria: "ostatic, ajutor", iar sus scria: "sunaţi la 911. Ajutor." - a explicat Candy Hamilton, angajată a restaurantului.

La sosirea poliţiştilor, bărbatul s-a predat, femeia şi cei trei copii au fost eliberaţi fără să fie răniţi. Atacatorul a fost reţinut şi va fi inculpat pentru răpire şi agresiune cu o armă albă. (sursa digi.24.ro)

Alte stiri din Externe

Ultima oră