OROARE în Florida. Patru studenți au tăiat cu maceta un adolescent, l-au ÎNGROPAT DE VIU, apoi au făcut sex pe mormânt (VIDEO)

24 Aug 2015
OROARE în Florida. Patru studenți au tăiat cu maceta un adolescent, l-au ÎNGROPAT DE VIU, apoi au făcut sex pe mormânt (VIDEO)
Crimă oribilă în Florida. Patru studenți l-au ademenit pe Jose Amaya Guardado, în vârstă de 17 ani, într-o pădure din apropierea campusului universitar din Florida, l-au tăiat cu maceta, l-au îngropat de viu, după care doi dintre atacatori au făcut sex pe mărmânt.
 
Anchetatorii susțin că îngrozitoarea crimă a fost plănuită timp de două săptămâni. Potrivit Miami Herald, care a intrat în posesia dosarului investigației, groapa fusese deja săpată în momentul crimei, iar maceta era ascunsă în pădure.
 
Kaheem Arbelo, 20 de ani, Jonathan Lucas, 18 ani, și Christian Colon, 19 ani, au fost arestați și au recunoscut crima săptămâna trecută, scrie The Mirror
 
Al patrulea suspect, Desiray Strickland, de 18 ani, a fost arestată și pusă sub acuzare miercuri. 



Fata le-a declarat polițiștilor că nu a fost de față în momentul în care ceilalți trei atacatori l-au tăiat pe Guardado cu maceta pentru că se retrăsese pentru câteva minute, undeva mai departe în pădure, pentru a-și face nevoile.
 
Adolescentul de 17 ani a încercat să se apere de furia agresorilor, însă superioritatea numerică a acestora din urmă și faptul că era tăiat în mod repetat cu maceta l-au învins.
 
Băiatul a fost împins în groapă, unde și-a dat ultima suflare. 
 
După ce au săvârșit abominabila crimă, Lucas și Colon au plecat în campusul universitar, în timp ce Strickland și Arbelo au mai rămas o perioadă la locul crimei, unde au făcut sex. 
 
Trupul neînsuflețit al lui Guardado a fost descoperit trei zile mai târziu, de frații acestuia. 
 
Poliția suspectează că motivul pentru care adolescentul de 17 ani a fost ucis a fost o datorie pe care acesta o avea la Kaheem Arbelo.
 

Alte stiri din Externe

Ultima oră