ORIBIL! Ce naiba este ăsta, un ȘOBOLAN sau un PUI? (VIDEO)

18 Iun 2015
ORIBIL! Ce naiba este ăsta, un ȘOBOLAN sau un PUI? (VIDEO)
Un client KFC pretinde că s-a oripilat teribil după ce a găsit un șobolan în locul unei bucăți de pui pe care crezuse că îl cumpărase de la popularul restaurant fast-food.

Într-o postare făcută pe Facebook Devorise Dixon, un tânăr afro-american în vârstă de 26 de ani, a mărturisit cum s-a îngrozit în momentul în care după ce luase prima gură din bucata de pui, privirea sa a întâlnit ceea ce părea a fi o coadă de șobolan, care continua evident cu posesorul acesteia, contorsionat din cauza procesului termic de prăjire la care fusese supus.

"Am simțit de la prima mușcătură că e ceva în neregulă, carnea era mai tare decât de obicei, cauciucată parcă. Descoperirea mi-a trimis fiori reci prin tot corpul, de atunci mă simt rău tot timpul, senzația de greață nu mi-a dispărut. Este timpul să apelez la un avocat. Dacă vreți să fiți în siguranță, nu mai mâncați fast-food!", a notat pe Facebook tânărul.

Și faptul că urmează să apeleze la un avocat, nu este de ici, de colo, mulți dintre utilizatorii rețelei de socializare care i-au vizitat pagina felicitându-l pentru "biletul de loterie" câștigat, un proces de asemenea factură finalizându-se, într-un caz fericit, cu daune plătite de compania vinovată ce pot ajunge chiar și la câteva milioane de dolari.

Un purtător de cuvânt al KFC a declarat că societatea a declanșat o anchetă în acest caz, până în momentul de față nefiind găsită nicio probă care să demonstreze fără echivoc faptul că acest incident a avut loc.
"Siguranța alimentară este prioritatea noastră principală și cercetăm extrem de serios cazurile de genul celui întâmplat în Statele Unite", a declarat acesta.


Există și oameni care privesc cu neîncredere faptul că în imagini ar putea fi chiar un șobolan. Ei sunt de părere că este doar o bucată de pui care arată identic cu un șobolan, ceea ce pare coada animalului fiind doar o bucată de piele.

 
ORIBIL! Ce naiba este ăsta, un ȘOBOLAN sau un PUI? (VIDEO)

Posted by WTF News on Thursday, 18 June 2015


Alte stiri din Externe

Ultima oră