Ofertă de muncă: Bonă la Londra, cu 110.000 de euro pe an!

22 Aug 2017 | scris de Magda Marincovici
Ofertă de muncă: Bonă la Londra, cu 110.000 de euro pe an!

Oferta postată pe site-ul Childcare este ispititoare. Un cuplu britanic domiciliat la Londra căută o bonă cu normă întreagă pentru a se ocupa cei patru copii cu vârste de 2, 5 , 7 și 15 ani, scrie L’Express. Pentru aceasta, ea va primi 110.000 de euro pe an, respectiv, cu puțin peste 9.000 de euro pe lună, relatează Le Progres.

Desigur, exigențele sunt pe măsura acestei sume. Candidata trebuie să aibă studii superioare cu diplomă de psihologia copilului și cel puțin 15 ani de experiență în îngrijirea copilului. De asemenea, viitoarea dădacă trebuie să stăpânească metodele de auto-apărare. În acest sens, cuplul angajator este dispus să acopere cheltuielile de pregătire.

Această super-bonă va lucra 6 zile din 7, de la ora 7:00 până la ora 20.00, va participa la cursurile pentru copii la domiciliu și va sta la masă împreună cu aceștia. Nu este nevoie să gătească, misiunea aceasta revenindu-i unui bucătar cu multe stele de la Guide Michelin.

Pentru a-i însoți pe copii la diferite întâlniri, ea va putea folosi unul dintre autoturismele de lux: Porche, Maserati sau Range Rover.  

Dădaca aceasta va trebui să meargă de cel mult trei ori pe săptămână la diferitele locuințe ale cuplului de la Cap Town (Africa de Sud), Barbade sau Atlanta (SUA).

În timpul liber, viitoarea bonă poate face ce dorește sau aproape. Binge drinking sau drogurile nu sunt acceptate, mai scrie cuplul în același anunț. 

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră