O turistă, ucisă în Grecia de lupi turbaţi şi şacali

26 Sep 2017 | scris de Gabriela Antoniu
O turistă, ucisă în Grecia de lupi turbaţi şi şacali

O  britanică, despre care se credea că a fost ucisă de câini sălbatici în Grecia, ar fi fost atacată de lupi turbaţi și șacali, conform unui medic legist, relatează news.sky.com.

Celia Hollingworth, 62 de ani, din Bradford on Avon, Wiltshire, a fost dată dispărută joi după ce nu s-a mai întors dintr-o plimbare la un sit arheologic din Maroneia, lângă granița cu Turcia.

Starea rămășițelor sale, găsite sâmbătă, sugerează că nu a fost atacată de câini fără stăpân, sălbăticiţi, după cum se crede inițial, afirmă medicul legist Nikolaos Kifinidis.

"Se pare că ar fi fost atacată de alte animale sălbatice, cum ar fi lupi turbaţi și șacali", a declarat el pentru The Times. După ce a fost atacată, Celia Hollingworth a încercat să-i contacteze telefonic pe membrii familiei aflaţi la Londra  dar a pierdut semnalul la telefon.

Ea a fost profesor de la Oxford unde a lucrat ca administrator pentru Universitatea din Bristol.

Un purtător de cuvânt al poliției din Wiltshire a declarat că instituţia  "a lucrat îndeaproape cu ofițerii din Grecia în ceea ce privește identificarea oficială a decedatei".

Poliţia din Wiltshire a transmis, de asemenea, că lucrează cu Ministerul de Externe și sprijină familia Celiei Hollingworth. "Suntem în contact cu poliția greacă în legătură cu o femeie britanică dispărută joi în nordul Greciei. De asemenea, acordăm asistență consulară familiei sale", a declarat un purtător de cuvânt al Ministerului britanic de Externe.

Alte stiri din Externe

Ultima oră