O tânără de 19 ani și-a ucis iubitul, în căutare de popularitate pe Youtube (VIDEO)

29 Iun 2017
O tânără de 19 ani și-a ucis iubitul, în căutare de popularitate pe Youtube (VIDEO) Galerie foto (2)

O tânără în vârstă de 19 ani a fost pusă sub acuzare pentru omor, după ce iubitul ei a murit în timp ce încercau să facă o cascadorie, pentru a ridica popularitatea canalului lor Youtube. 

Cu puțin timp înainte de incident, Monalisa Perez și-a anunțat fanii de pe Twitter că pune la cale cea mai periculoasă cascadorie filmată vreodată și că ideea a fost a iubitului ei, lucru pe care l-a susținut și în fața polițiștilor.

Cei doi au conceput scenariul unui clip video, ce urma să devină viral, în care ea trăgea cu un pistol într-o carte pe care iubitul său o ținea în dreptul inimii.

Monalisa a realizat că lucrurile n-au mers conform planului, după ce a tras cu pistolul, de la aproximativ 30 de centimetri distanță, a realizat că și-a rănit mortal iubitul.

Mătușa fetei a declarat că iubitul tinerei a fost cel care i-a dat ideea, deoarece voia să crească popularitatea canalului lor de Youtube și să devină faimoși.

Tânăra este însărcinată, cei doi mai având împreună o fetiță de trei ani care a asistat la incident. Ea riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la 10 ani.

Alte stiri din Externe

Ultima oră