O fetiţă bolnavă, atacată şi desfigurată de şobolani

08 Sep 2017 | scris de Gabriela Antoniu
O fetiţă bolnavă, atacată şi desfigurată de şobolani

O fetiţă de 14 ani, paraplegică, se află în stare critică la spital după ce a fost atacată noaptea, în timp ce dormea, de mai mulţi şobolani, relatează BBC.

Incidentul a avut loc nord-estul Franței. Fetiţa dormea ​​la parter când a avut loc atacul, într-o casă închiriată din Roubaix. Un expert medical, citat de France Info, a spus că fata are 45 de leziuni faciale, 150 pe mâini și 30 pe picioare.

Tatăl fetei, care are și alți doi copii, a declarat că a găsit-o sâmbătă pe Samantha "plină de sânge" în patul ei.  El a spus că totul era bine când familia a mers la culcare.

"Îi curgea sânge din urechi - m-am speriat crezând că ar fi putut avea o hemoragie a creierului", a spus el, citat de ziarul local Courrier-Picard.

Unele dintre degetele fetei au fost mușcate de şobolani și chirurgii nu le pot repara, a mai spus el. Spitalul a verificat dacă Samantha are posibile infecții, inclusiv rabie, dar testul a ieşit negativ. Familia a fost mutată acum într-o  altă casă, iar poliția investighează atacul.

Tatăl fetei îl dă în judecată pe proprietar pentru posibilă neglijență. Conform relatărilor, resturile de gunoi din apropiere sunt în plină expansiune, un loc prielnic pentru şobolani.

Astfel de atacuri asupra oamenilor sunt rare, deși șobolanii flămânzi se hrănesc uneori şi cu cadavre.

Alte stiri din Externe

Ultima oră