O celebră scenă de SEX dintr-un film clasic de groază, explicată de protagonistă (Video)

24 Iun 2017
O celebră scenă de SEX dintr-un film clasic de groază, explicată de protagonistă (Video)

Una dintre cele mai intense scene de sex dintr-un film clasic de groază, cea dintre Julie Christie și Donald Sutherland în ”Don't look now”, a fost explicată, recent, de protagonistă.

Atunci când filmul a avut premiera, în 1973, presa a relatat că respectiva scenă a fost eliminată din film, pentru că ar fi fost reală. Iubitul de la vremea respectivă al lui Christie, Warren Beatty, a fost cel care a cerut  scoaterea scenei din film, considerând-o prea explicită.

Acum în vârstă de 75 de ani, Julie Christie povestește, într-un documentar despre regizorul Nicolas Roeg, că acesta a reușit să transpună pe ecran ”toate acele senzații extraordinare care ies la suprafață atunci când faci dragoste”, scrie Daily Mail. Într-un stil britanic perfect, actrița descrie scena ca fiind ”absolut adorabilă”. ”În acele momente, nu mai exista nimeni în afara de trupurile noastre”, adaugă ea.

În 2011, Peter Bart, fost regizor executiv al filmului, a declarat că se afla pe platourile de filmare și poate spune cu certitudine că cei doi au făcut, într-adevăr, dragoste. Afirmația a fost dezmințită de Donald Sutherland, acum în vârstă de 79 de ani, care susține că Bart nici nu a fost în studio, atunci când s-a filmat scena respectivă. Dar acelasși Sutherland recunoaște că ”am fi făcut orice ne cerea Roeg să facem”.

Alte stiri din Externe

Ultima oră