Se adânceşte misterul dispariției zborului MH370. Ce a descoperit o jurnalistă franceză (VIDEO)

21 Mar 2016 | scris de Veronica Micu
Se adânceşte misterul dispariției zborului MH370. Ce a descoperit o jurnalistă franceză (VIDEO)

Echipa de experți internaționali care lucrează la acest caz a publicat raportul său provizoriu anual, care însă nu oferă informații noi cu privire la circumstanțele dispariției inexplicabile a avionului.

"Până în prezent, epava MH370 nu a fost găsită în pofida continuării cercetărilor în sudul Oceanului Indian", precizează raportul.

Jurnalista franceză Florence de Changy, care a investigat dispariția misterioasă a avionului malaezian, anchetă materializată în cartea intitulată "Zborul MH370 nu a dispărut", a declarat că "versiunea oficială nu este credibilă, este absurdă".

"Ancheta mea își propune efectiv să demonstreze că versiunea oficială nu se bazează pe nicio probă. Este o versiune care nu este credibilă. Un Boeing 777 nu dispare pur și simplu; mai mult, el era într-un zbor obișnuit, în condiții meteorologice ideale și într-una din zonele cele mai supravegheate de pe planetă. Nu am întâlnit niciun militar care să creadă această versiune despre faptele petrecute", a declarat Florence de Changy în cadrul unei emisiuni la BFM TV.

Alte stiri din Externe

Ultima oră