Mercedesul lui Michael Schumacher, scos la vânzare la un preț exorbitant

22 Iul 2016 | scris de Istvan Deak
Mercedesul lui Michael Schumacher, scos la vânzare la un preț exorbitant


La 29 decembrie 2013, Michael Schumacher era victima unui teribil accident la schi, în stațiunea Meribel, din Franța, reamintește non-stop-people.com.
După mai bine de cinci luni în comă, pilotul de Formula 1 a fost în cele din urmă scos din coma indusă, dar se află într-o permanentă supraveghere medicală și tentativă de recuperare în vila sa din Elveția. El primește îngrijiri de la o echipă de medici care au instalat un adevărat spital de campanie la el acasă. Cheltuielile zilnice cu acest spital sunt însă un coșmar pentru familie.
Veștile despre starea sa de sănătate sunt extrem de rare și, de fapt, nu spun mai nimic concret. ”Știm cu toți că nu pot spune nimic despre starea sănătății sale și la fel de bine că eu vreau să îi apăr dreptul la intimitate”, spune managerul său de comunicare, Sabine Kehm. Ea a adăugat că Michael nu va dispărea, dar, pentru moment, situația sa este atât de complicată, că nu se poate permite nicio incursiune în viața sa privată.
Mașina care a fost scoasă la vânzare este oferită la prețul de 119.950 de euro.
Este un Mercedes Benz E55 AMG 1998 și a fost scos la vânzare pe un site auto din Berlin. Prețul este imens, pentru o mașină veche de 18 ani și cu 198.000 de kilometri la bord.

Alte stiri din Externe

Ultima oră