Michael Moore face un film despre Donald Trump

17 Mai 2017 | scris de Radu Popescu
Michael Moore face un film despre Donald Trump

Realizatorul Michael Moore l-a luat în obiectiv pe actualul președinte al SUA, Donald Trump: după ce a încercat fără succes să vorbească cu el, este acum decis să facă un documentar care îl va avea ca protagonist și care se va numi sugestiv 'Fahrenheit 11/9', relatează EFE,scrie agerpres.ro.

 

Michael Moore face aluzie la data în care Trump a fost ales președinte — ziua votului a fost la 8 noiembrie, dar pe 9 s-au anunțat rezultatele — pentru a face legătură cu unul din documentarele sale cele mai cunoscute, 'Fahrenheit 9/11', despre atentatele din 11 septembrie 2001.

"În pofida tuturor dezvăluirilor, Trump a rămas în picioare. Nici faptele, nici realitatea nu au putut să-l învingă (...) dar totul va lua sfârșit cu acest film", asigură Moore într-un comunicat citat de The Hollywood Reporter.

Va fi al doilea documentar al lui Moore despre Trump, care a filmat în secret 'Michael Moore in TrumpLand', un documentar care a fost difuzat într-o singură seară, la 19 octombrie.

În noiembrie, cineastul american a intrat în clădirea Trump Tower din Manhattan pentru a încerca să vorbească cu cel pe atunci președinte ales, dar serviciile de pază l-au împiedicat să urce până în biroul acestuia. "Domnule Trump. Sunt aici, vreau să vorbesc cu dumneavoastră", a scris regizorul într-o notă lăsată la poartă.

Michael Moore a filmat scena cu telefonul său mobil și difuzat-o ulterior pe Facebook Live.

Controversatul regizor se numără printre cele peste o sută de personalități, majoritatea de la Hollywood, care în timpul campaniei electorale au semnat manifestul intitulat 'United Again

Alte stiri din Externe

Ultima oră