Mel Gibson a bruscat o fotoreporteră de la Daily Telegraph

24 Aug 2015
Mel Gibson a bruscat o fotoreporteră de la Daily Telegraph
Potrivit presei australiene, actorul premiat cu Oscar, Mel Gibson, ar fi scuipat-o și ar fi bruscat-o pe Kristi Miller. Aceasta i-a făcut două fotografii lui Mel Gibson, duminică seara, în timp ce actorul pleca de la un cinematograf din oraș, însoțit de prietena sa, Rosalind Ross.

Miller a declarat că a fost împinsă de Gibson și insultată. Actorul 'nu era în apele lui', a adăugat fotoreportera, precizând că a fost și scuipată în față.
"Am avut impresia că urmează să primesc un pumn în față. Pur și simplu urla la mine, scuipându-mă în față, non-stop, fără să respire. M-a făcut în toate felurile, mi-a spus că nu sunt nici măcar o ființă umană, m-a făcut cățea și mi-a spus că o să ajung în iad", și-a povestit experiența confraților săi.

De cealaltă parte, reprezentantul actorului american e declarat că Mel Gibson nu împins pe nimeni în faţa cinematografului din Sydney catalogând povestea drept " o fabricaţie totală."

Poliția din New South Wales a anunțat că investigheze incidentul, fără să precizeze care ar fi infracțiunea vizată. 'Poliția a fost informată de implicarea unui bărbat într-o altercație cu o fotoreporteră. Se pare că a împins-o', a scris poliția într-un comunicat. 'Facem apel la oricine a fost martor la incident să se prezinte la poliție', se mai spune în comunicat.

Kristi Miller afirmă că Mel Gibson a continuat să o atace până când prietena lui l-a îndepărtat și i-a cerut scuze. 'Am crezut că o să-mi dea un pumn în față', a mai spus Kristi Miller, citată de AFP.

Alte stiri din Externe

Ultima oră