Un medium din SUA susţine că a vorbit cu leul Cecil

02 Aug 2015
Un medium din SUA susţine că a vorbit cu leul Cecil
O femeie medium din SUA susţine că a vorbit cu leul Cecil, ucis în Zimbabue de un dentist american. Ea susţine că leul i-a spus cum are trebui să fie tratată moartea lui, scrie dailymail.co.uk.

Mesajul lui Cecil a făcut-o să plângă pe Karen Andreson care se autointitulează "comunicator cu animalele". Anderson a scris pe Facebook că a vrut să-i spună lui Cecil cât de iubit şi respectat a fost.

"Să nu permitem acestor oameni ca prin acţiunile lor să lase întunericul să ne cuprindă inimile. Dacă vom permite asta, vom ajunge ca ei. Eliberaţi-vă vibraţiile şi lăsaţi aceste energii să meargă mai departe", a susţinut Andreson că i-ar fi spus Cecil.

Deşi posiblitatea de a-l contacta pe Cecil ar fi trebuit să dezvăluie detalii despre moartea sa, leul nu a oferit nici o explicaţie. Cecil ar fi spus, conform mediumului, că "ceea ce s-a întâmplat nu mai trebuie discutat deoarece ce a fost, a fost". Majoritatea dezbaterilor după moartea lui Cecil s-au axat pe pedepsirea celor care l-au ucis.

Cecil i-ar mai fi spus lui Anderson că e mai bine, mai măreţ ca niciodată şi că nimeni nu ne poate lua puritatea, adevărul, sufletul. "Fiţi puternici şi spuneţi-le tuturor care suferă inutil pentru a satisface lăcomia umană. Aduceţi lumina şi dragostea şi ne vom ridica deasupra acestora", ar mai fi spus Cecil.

Karen Andreson este medium specializat în comunicarea cu spiritele animalelor moarte şi cere 75 de dolari pentru o sesiune de 15 minute de comunicare cu mai mult de două animale.

Citiţi mai multe ştiri din Externe!






 

Alte stiri din Externe

Ultima oră