Mărturia unui bărbat rănit în atentatul din Finlanda: 'O femeie a murit în braţele mele în timp ce eram înjunghiat'

19 Aug 2017
Mărturia unui bărbat rănit în atentatul din Finlanda: 'O femeie a murit în braţele mele în timp ce eram înjunghiat' Galerie foto (2)

Un bărbat rănit în atentatul produs seara trecută la Turku, în Finlanda, a relatat jurnaliștilor momentele de teroare prin care a trecut atunci când, încercând să salveze viața unei femei care avea gâtul tăiat, a fost înjunghiat la rândul său de atacatori.

Hassan Zubier, în vârstă de 45 de ani, a fost tăiat de mai multe ori în timp ce încerca să ajute o femeie atacată de teroriști în timpul atentatului din orașul finlandez Turku, notează Daily Mail.

"Ne plimbam liniștiți prin piață când, la un moment dat, am auzit strigăte de ajutor, iar oamenii au început să fugă. Am văzut un bărbat care înjunghiat o femeie în timp ce ea era întinsă pe jos. Am alergat către ea și am încercat să îi opresc hemoragia", a declarat bărbatul jurnaliștilor finlandezi.

După aceste momente, atacatorul înarmat cu un cuțit s-a îndreptat către iubita bărbatului, iar acesta a intervenit și a fost înjunghiat de două ori. Ulterior, atacatorul a luat-o la fugă, iar Zubier s-a întors la femeia întinsă pe asfalt pentru a o ajuta.

"Am încercat să îi opresc hemoragia. În acel moment, am simțit cum am fost înjunghiat din nou. Femeia a murit în brațele mele din cauza sângerării puternice", a mai spus bărbatul.

Zubier a fost transportat la spital, acolo unde medicii au reușit să îi salveze viața, el fiind înjunghiat de mai multe ori în spate și în mână.

Alte stiri din Externe

Ultima oră