VIDEO! Malia Obama alături de Mariaioana la un festival în aer liber

11 Aug 2016 | scris de Vlad Gheorghieș
VIDEO! Malia Obama alături de Mariaioana la un festival în aer liber

Site-urile de socializare, în special Twitter-ul, au luat foc, lumea exprimandu-și cele mai diverse păreri în legătură cu gestul fiicei cea mare a președintelui Statelor Unite ale Americii. Majoritatea utilizatorilor de Twitter i-au luat apărarea, fie sustinând că este legal să consumi acest drog în statul unde a avut loc festivalul la care a participat fata presedintelui, fie scotând în evidență că și tatăl ei a recunoscut faptul că în studenție a consumat acest drog.

Alții, în schimb, au profitat de acest prilej pentru a-l ataca pe Donald Trump, mai exact pe unul din fiii săi al cărui hobby este să vâneze animale exotice, lucru considerat de o parte din internauți mult mai grav decât fumatul de "iarba".

La sfârșitul lunii iulie, Bruce Rauner, guvernatorul statului Illinois, unde a avut loc spectacolul, a legalizat posesia a maximum 10 grame de marijuana. Asta înseamna că sigur Malia nu va avea probleme cu legea, însă nu se știe cum va reacționa tatăl ei. Să sperăm că nu va fi ipocrit :). 

Alte stiri din Externe

Ultima oră