La cine va ajunge averea de 1,2 milioane de dolari a lui Anthony Bourdain

08 Iul 2018
La cine va ajunge averea de 1,2 milioane de dolari a lui Anthony Bourdain

Celebrul chef şi realizator TV Anthony Bourdain, care s-a sinucis la 8 iunie, în camera sa de hotel din Paris, unde se afla pentru filmări, îşi scrisese testamentul încă din decembrie 2016.

Anthony Bourdain era prezentatorul emisiunii Parts Unknown de pe CNN şi autorul mai multor cărţi, printre care şi Kitchen Confidential, cu care şi-a câştigat celebritatea la nivel mondial.

De-a lungul anilor, Anthony Bourdain a reuşit să strângă o avere de 1,2 milioane de dolari. Aceasta era valoarea ei în momentul decesului realizatorului TV, luna trecută, în ciuda tuturor zvonurilor, potrivit cărora averea era mult mai mare. Cea mai mare parte a acestei averi va ajunge la fiica sa, Ariane, în vârstă de 11 ani, scrie Bloomberg.

Testamentul lui Bourdain arată că el avea, printre altele, 425.000 de dolari, bani gheaţă şi economii, 35.000 de dolari în conturi, 250.000 de dolari în proprietate personală şi 500.000 de dolari - proprietate intangibilă, incluzând drepturi de autor. 

Bourdain a numit-o pe fosta sa soţie, Ottavia Busia-Bourdain, drept executor testamentar. Soţiei sale i-a lăsat milele de avion acumulate din călătoriile sale frecvente şi “efectele sale personale şi casnice” precum autoturisme, mobilă, cărţi şi alte obiecte, pe care poate să le păstreze ori să le înstrăineze după bunul ei plac.

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră