KREMLINUL CONFIRMĂ. Putin l-a sunat pe Elton John

25 Sep 2015
KREMLINUL CONFIRMĂ. Putin l-a sunat pe Elton John
Vladimir Putin l-a sunat pe celebrul cântăreţ Elton John, pentru a-i propune să se întâlnească, a anunţat joi purtătorul de cuvânt al Kremlinului, după ce săptămâna trecută doi umorişti ruşi au făcut o farsă, Elton John fiind convins că a vorbit cu Putin.

„În sfărşit, au vorbit”, a declarat purtătorul de cuvânt, aluzie la farsa în urma căreia sir Elton John a fost convins că preşedintele rus îl contactase pentru a discuta despre problemele comunităţii gay din Rusia şi a stabili o întâlnire.

Putin şi-a exprimat disponibilitatea de a se întâlni cu celebrul muzician și a discuta orice teme de interes, a declarat joi purtătorul de cuvânt de la Kremlin, citat de 20minutes.ch.

De data asta, Elton John nu a confirmat convorbirea pe contul său Instagram, ca data trecută, când a relatat despre presupusa convorbire cu Putin şi i-a şi mulţumit președintelui rus pentru că i-a oferit posibilitatea unui viitor dialog despre drepturile minorității LGBT (lesbiene, gay, bisexuali, transsexuali) în Rusia. La scurt timp după aceea, Kremlinul a dezmințit existența unei asemenea conversații telefonice.

Alte stiri din Externe

Ultima oră