Italia. Un român și-a ucis concubina pentru că nu a spălat vasele cum trebuie!

11 Iul 2017
Italia. Un român și-a ucis concubina pentru că nu a spălat vasele cum trebuie!

Marian Sima, un român în vârstă de 44 de ani, stabilit în Italia, și-a ucis concubina, la finalul unui scandal generat de o dispută în legătură cu responsabilitățile fiecăruia în gospodărie, informează repubblica.it.

Tragedia s-a produs pe 6 iulie, într-o fermă abandonată situată în apropiere de Bari, unde locuia cuplul, alături de alți imigranți români.

Conform anchetei, concubina românului, Anita Rzepecka, de origine poloneză, fusese amenințată cu moartea în cursul acelei dimineți. Spre seară, bărbatul s-a întors acasă băut, și scandalul dintre cei doi a reînceput. La un moment dat Marian Sima și-a lovit concubina cu palma, aceasta s-a dezechilibrat și s-a lovit puternic la cap de podea.

Deși victima sângera puternic și-și pierduse conștiența, criminalului puțin i-a păsat, lăsând-o pe podea, în agonie, el retrăgându-se în altă cameră pentru a continua să bea.

Ambulanța a fost chemată pentru a-i acorda îngrijiri Anitei, de-abia după cinci ore, când s-au întors de la muncă și ceilalți locatari ai fermei. Ea a fost transportată de urgență la spital, dar medicii nu i-au mai putut salva viața.

"Fiica ta a meritat asta pentru că nu a spălat vasele mai bine, așa cum îi spusesem!", sunt cuvintele pe care criminalul, încă beat, i le-ar fi spus mamei victimei sale. Femeia spune că în ultimii doi ani, fiica sa a fost subiectul unei agresiuni continue - "bărbatul era mai tot timpul beat și avea izbucniri violente la cea mai mică întârziere în îndeplinirea unei comenzi". Ea spune că victima nu a făcut reclamație la poliție pentru că i-a fost teamă după ce a fost amenințată cu cuțitul în repetate rânduri.

Colocatarii, majoritatea țigani, au declarat la rândul lor că Savin era un bețiv și că o bătea în mod constant pe Anita.

Bărbatul a declarat polițiștilor că este nevinovat, și, deși a admis că și-a lovit victima, aceasta s-a lovit la cap după ce a căzut pe scări în timp ce el se afla în baie.

Alte stiri din Externe

Ultima oră