Interlop român, asasinat în stil mafiot în Mexic

14 Iun 2018
Interlop român, asasinat în stil mafiot în Mexic Galerie foto (2)

Se lupta pentru supremaţie cu alte grupuri infracţionale, pe alte meleaguri, dar şi-a găsit sfârşitul acolo. Sorin Constantin Marcu, un bărbat în vârstă de 44 de ani originar din Craiova, a fost executat în stil mafiot pe o stradă din Cancun, Mexic. Presa tabloidă din România scrie că Sorin Constantin Marcu a fost iubitul Simonei Traşcă, cunoscută în lumea mondenă drept "Pamela de România".

Incidentul s-a petrecut luni seara, în fața unui magazin, pe o stradă centrală din Cancun. Potrivit presei din Mexic, altercația a început în fața magazinului după care craioveanul a urcat  în mașină și a plecat. Atacatorul l-a urmărit până pe o altă stradă din Cancun, scrie noticaribe.com. Craioveanul a fost împușcat în timp ce se afla la volanul mașinii pe care o conducea, o mașină de teren, asupra sa trăgându-se mai multe focuri de armă, scrie ziaruldecraiova.ro.

Potrivit presei locale, citate de antena3.ro, principalul suspect pentru această crimă este un fost poliţist care a fost arestat. Asupra sa s-a găsit și pistolul cu care acesta l-ar fi executat pe craiovean, scrie ziaruldecraiova.ro.

Sorin Constantin Marcu a fugit din România în 2014, după ce a atacat cu un cuţit un alt craiovean şi a fost pus sub acuzare pentru tentativă de omor. 

CREDIT FOTO: noticaribe.com

Alte stiri din Externe

Ultima oră