Insula Reunion: Noi resturi de avion au fost găsite de localnici

02 Aug 2015
Insula Reunion: Noi resturi de avion au fost găsite de localnici
Poliţia insulei Reunion a confirmat că o rămăşiţă dintr-un aparat de zbor, despre care se crede că este o uşă, a fost găsită pe plajă, în apropierea locului unde, în această săptămână, s-a descoperit o aripă a unui avion, presupus a fi cursa malaeziană MH370, dispărută în martie, anul trecut, scrie independent.co.uk.

Relatările vin din teritoriul francez al insulei Reunion, care este în apropiere de Madagascar, în Oceanul Indian. Informaţiile din această dimineaţă sugerează că resturile de avion au fost găsite la o distanţă de 2500 km pătraţi de locul unde a fost găsita aripa, la începutul acestei săptămâni.

În acest moment, nu există confirmări că bucata de uşă aparţine avionului malaezian dispărut anul trecut, deşi surse din poliţia locală cred că aceasta provine, într-adevăr, de la acea aeronavă. Noua piesă din epava avionului a fost găsită în apropierea aeroportului Reunion.

Oficialii de pe insulă inspectează noile obiecte găsite, care vor fi trimise pentru testări la un laborator din Franţa, specializat în accidente aviatice civile.

Informaţiiile vin la scurt timp după ce un localnic din Saint Andre le a spus reporterilor că a găsit un scaun de avion despre care el crede că provine tot de la aeronava malaeziană dispărută.

Nicholas Ferrier, un îngrijitor de pe plajă, a declarat pentru The Telegraph că, în timp ce făcea curăţenie, a găsit acum cîteva luni nişte valize. El a susţinut că a găsit valizele pe plajă la începutul lunii mai, anul acesta, adăugând că "probabil, acestea proveneau din avionul dispărut".

Citiţi mai multe ştiri din Externe!

Alte stiri din Externe

Ultima oră