Incident armat în statul american Texas: Opt morți, printre care și atacatorul

11 Sep 2017
Incident armat în statul american Texas: Opt morți, printre care și atacatorul

Un individ înarmat a împuşcat mortal şapte persoane într-o casă de la periferia oraşului american Dallas duminică seara, după care a fost ucis de poliţia chemată la faţa locului, relatează Reuters. 

Incidentul a avut loc la Plano, o suburbie liniştită situată în partea de nord a Dallasului. David Tilley, purtător de cuvânt al poliţiei din Plano, a declarat că atacatorul a fost ucis de primul agent de poliţie sosit la locul incidentului, în urma unui schimb de focuri. Poliţistul nu a fost rănit. 

Ulterior, şapte persoane au fost găsite decedate în imobilul din Plano. Alte două persoane rănite au fost aduse la spitalul local, dar nu se cunosc detalii despre starea lor de sănătate. 

"Încercăm să punem cap la cap toate piesele de puzzle", a spus Tilley, care nu a putut spune care a fost mobilul atacatorului. Nu există deocamdată informaţii nici despre relaţia dintre suspect şi victime. Nici informaţia difuzată anterior de mass-media locale, potrivit cărora incidentul armat a avut loc la o petrecere Dallas Cowboys, nu s-a confirmat deocamdată.

SHARE

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Externe

Ultima oră