CUTREMURĂTOR! Închis pe viață, după ce și-a violat fiica și a lăsat-o însărcinată. Fata, în lacrimi la tribunal: Tati, te iubesc, mi-e dor de tine!

30 Apr 2015
CUTREMURĂTOR! Închis pe viață, după ce și-a violat fiica și a lăsat-o însărcinată. Fata, în lacrimi la tribunal: Tati, te iubesc, mi-e dor de tine!
Un tata care și-a violat în mod repetat propria fiică și a lăsat-o însărcinată a fost condamnat de un tribunal din Anglia la închisoare pe viață. Sentința a picat ca un fulger pentru tânără, care a cedat nervos în fața judecătorilor, strigând deznădăjduită spre tatăl ei, în timp ce era scos din sala de judecată de polițiști: "Tati, te iubesc, nu mă lăsa singură, mi-e dor de tine, ce ne facem fără tine"?

Imaginea a bulversat judecatorul care a dat sentința, acesta declarând că nu a mai văzut așa ceva în viața lui. Deși asemenea sentințe sunt rezervate pentru criminali, pedeapsa este una corectă, spune judecătorul, pentru că tatăl i-a distrus în totalitate și în cel mai brutal mod viața tinerei. Uimirea judecătorului se îndreaptă către reacția fetei, care i-a strigat agresorului său, care o viola de patru ani, ca ea înca îl iubea și îi era dor de el.

Procurorii din Derby Crown Court au prezentat cazul tierei. Fata îl implora sa opreasca abuzurile și dupa fiecare viol el promitea că nu o va mai face, dar el continua sa o facă. Violurile au luat sfârșit atunci când școala la care învăța fata a alertat autoritațile că era însarcinată și refuza să spuna cine este tatal. Bănuind o tragedie, mai ales că tânăra plângea de fiecare dată când era întrebată, directorul școlii a alertat poliția. Fata tot nu a vrut să spună cine este tatăl, dar un test de paternitate efectuat dupa ce copilul s-a nascut, a relevat faptul că tatăl copilului era chiar tatăl fetei.

Judecatorul Stuart Rafferty a spus că inculpatul pur și simplu făcea sex cu fata de câte ori avea el chef, însă nu recurgea la violență, ci o convingea pe copilă că trebuie să facă asta. "I-ai furat viitorul fiicei tale, i-ai distrus viața, iar ea nu-și dorea decât un tată pe care să-l prețuiască și care să-i fie model, uită-te cum strigă după tine, chiar și acum. Vei putrezi în închisoare, nenorocitule", au fost ultimele cuvinte ale judecătorului Rafferty.

Alte stiri din Externe

Ultima oră